donderdag 8 september 2011

Prym vario plus


Prym vario tang voor drukkers en nestels etc,
compleet set met drkkers, gereedschap, nestels en de tang


Drukknopen zijn er in verschillende uitvoeringen: Jersey, anorak en sport-camping.
De jerseydrukknopen zijn voor gebreide stoffen en worden veel gebruikt voor baby- en kinderkleding. Bij het vernieten van deze soort wordt geen gat gemaakt in de stof maar direct verniet. Dit omdat breisels anders gaan uitrafelen.
Anorakdrukkers worden vooral in jassen en jacks gebruikt.
Hiervoor wordt wel een gaatje gemaakt in de stof.

De sport-camping drukknopen worden ook in jassen gebruikt maar dan in de wat zwaardere. Ook worden sport-camping drukknopen gebruikt op boten en in caravans. De bovenkant van de drukknopen komen in de stof en de onderkant wordt door middel van een schroefje aan de boot of caravan bevestigd.
Drukknopen, nestels, jeansknopen inzetten is niet zo moeilijk als u de onderstaande "regels" in acht neemt.

De tang is geschikt voor (bijna) A L LE prym drukkers, knopen en nestelringen, bij elke verpakking welke U aanschaft zit altijd het gereedschap voor deze tang....dus niet meer tobben mensen.........

Variopluspakket
Verstevig het deel waar de drukknopen of nestels komen met een tussenvoering
als u ze verniet met de hamer zorg dan voor een vlakke ondergrond
werk secuur bij het aftekenen, gaten maken en vernieten
Heeft u moeite met het vernieten met een hamer? Wellicht is een variotang dan wat voor u. De drukknopen en nestels van het merk prym kunt u met de variotang vernieten. De stempels die in het pakje van de drukkers zitten, doet u in de tang en u knijpt de drukker of nestel vast.
Het voordeel van de tang boven de hamer is dat u met beleid de drukknopen en nestels verniet. Met de hamer wordt de drukknoop sneller scheef erin geslagen.


Reuvinger Quilt en Hobby

ShareThis